TLF. 92 15 92 81 |  [email protected]

3-5 dages levering

Fri fragt ved ordre over kr. 399,-

Få 10% på din første ordre

Specialrammer - eller rammer i specialmål.

TLF. 92 15 92 81  [email protected]

FRI FRAGT VED ORDRE OVER 399,-

FÅ 10% RABAT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Søg
Close this search box.

Rød lakeret træramme

Rød højglans lakeret træramme med afrundede kanter
Profil 2061

  • Mål på forkant 15 mm, udvendig dybde 15 mm.
  • Med ophæng for både vandret og lodret placering.
  • Velegnet til billeder og plakater der måler mindre end 50×70 cm.
  • Leveres som standard med plexiglas.
  • Få mere information om rammen her nedenfor
  • Denne profil findes også i 9 andre farver.

Har du spørgsmål så kontakt endelig vores kundeservice.

Rød lakeret træramme er en rammetype der er på vej frem. Vi sælger flere og flere kulørte rammer. Også disse som er lakeret og fremstår med højglans.
Rammen en ganske smal og fin med afrundede kanter. Rammen er fremstillet af træsorten Durian. Det er en træsort der producerer frugt, og først efter 30-35 år fældes til brug for eksempelvis møbler og lister. Træet dyrkes oftest i plantager, så man hele tiden sikre, at man ikke bruger mere træ end der plantes.

Størrelser

Denne rammeprofil som måler 15 mm på forsiden og 15 mm i dybden sælger vi til rammer de mindre rammer. Altså fra str. 50×70 cm og mindre.
Den er desværre ikke stærk nok til, at bære bagplade og glasplade i større rammer. Kontakt os via email, hvis du har spørgsmål til denne udfordring.

Plexiglas, glas og bagplade

Disse rammer leveres med sikkerhedsglas – også kaldet plexiglas – medmindre du bestiller andet.
Plexiglas giver en større UV-beskyttelse af dit motiv og er næsten 100% brudsikkert.

Det sikre også en bedre leverancesikkerhed.

På rammerne er der på bagpladerne allerede monteret ophængsbeslag, så din nye ramme nemt og uden yderligere monteringer på rammen, kan hænges på væggen. Du skal bare sætte en skrue eller et søm i væggen og hænge billedet op.

En rød lakeret træramme synes vi er flot omkring både fotografier eller børnenes stregtegninger. Se også rammen i en flot orange farve.

Passepartout

Måske har dit motiv også brug for, at der sættes en fin hvid kant rundt om. Det kaldes et passepartout. Det er næsten umuligt, at lave et flot passepartout selv, fordi skærekanten ind mod motivet er skråtskåret.
Et passepartout fra Specialrammer.dk er skåret ud i et kraftigt stykke pap og leveres som udgangpunkt i hvidt. Du finder alle vores passepartout HER.

Rengøring

Selve rammen skal blot støves af med en tør klud efter behov. Plexiglasset kan du med fordel ligeledes rengøre med en tør klud eller bare lunkent vand.