TLF. 92 15 92 81 |  [email protected]

3-5 dages levering

Fri fragt ved ordre over kr. 399,-

Få 10% på din første ordre

Specialrammer - eller rammer i specialmål.

TLF. 92 15 92 81  [email protected]

FRI FRAGT VED ORDRE OVER 399,-

FÅ 10% RABAT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Søg
Close this search box.

Mørkegrøn træramme

Mørkegrøn træramme med en flot mat finish
Profil 5017

  • Mål på forkant 15 mm, udvendig dybde 15 mm.
  • Med ophæng for både vandret og lodret placering.
  • Velegnet til billeder og plakater der måler mindre end 50×70 cm.
  • Leveres som standard med plexiglas.
  • Få mere information om rammen her nedenfor
  • Ønsker du at se vores andre farvede rammer? SE UDVALGT HER

Har du spørgsmål så kontakt endelig vores kundeservice.

Mørkegrøn træramme.  Mat finish og bløde, firkantede lister. Rammen er en smal tykkelse og måler 15 mm på forsiden og 15 mm i dybden. Rammen er fremstillet af træsorten Durian. Det er en træsort der producerer frugt, og først efter 30-35 år fældes til brug for eksempelvis møbler og lister. Træet dyrkes oftest i plantager, så man hele tiden sikre, at man ikke bruger mere træ end der plantes.
Det kan være ekstra interessant på eksempelvis en plakatvæg, at supplere med motiver i kulørte rammer. Se også den flotte GRÅ TRÆRAMME.

Størrelser

Denne rammeprofil som måler 15 mm på forsiden og 15 mm i dybden sælger vi til rammer de mindre rammer. Altså fra str. 50×70 cm og mindre.Profilen er simpelthen ikke bred nok til at holde fast på både bagplade og pleksiglas, når rammen bliver større.

Plexiglas, glas og bagplade

Disse rammer leveres med sikkerhedsglas – også kaldet plexiglas – medmindre du bestiller andet.
Plexiglas giver en større UV-beskyttelse af dit motiv og er næsten 100% brudsikkert.

Det sikre også en bedre leverancesikkerhed.

På rammerne er der på bagpladerne allerede monteret ophængsbeslag, så din nye ramme nemt og uden yderligere monteringer på rammen, kan hænges på væggen. Du skal bare sætte en skrue eller et søm i væggen og hænge billedet op.

Passepartout

Måske har dit motiv også brug for, at der sættes en fin hvid kant rundt om. Det kaldes et passepartout. Det er næsten umuligt, at lave et flot passepartout selv, fordi skærekanten ind mod motivet er skråtskåret.
Et passepartout fra Specialrammer.dk er skåret ud i et kraftigt stykke pap og leveres som udgangpunkt i hvidt. Du finder alle vores passepartout HER.

Rengøring

Selve rammen skal blot støves af med en tør klud efter behov. Plexiglasset kan du med fordel ligeledes rengøre med en tør klud eller bare lunkent vand.

En mørkegrøn træramme som denne er klassisk og elegant. Spiller godt sammen med både sorte rammer og massive egetræsrammer.