TLF. 92 15 92 81 |  [email protected]

FRI FRAGT VED ORDRE OVER 399,-

FÅ 10% RABAT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Specialrammer - eller rammer i specialmål.

TLF. 92 15 92 81  [email protected]

FRI FRAGT VED ORDRE OVER 399,-

FÅ 10% RABAT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

SORTE TRÆRAMMER

til kunstværker, plakater og fotografier

Her finder du dansk producerede sorte rammer. Vi tilbyder både de helt smalle og kraftige profiler. De findes i mat, blanke og både med og uden struktur.
Ingen af vores rammer er plastikrammer.
Find din favoritramme og se også vores guide til, hvordan du efterfølgende får hængt det hele op på væggen. Se mere HER

Sorte trærammer

SORTE STANDARDRAMMER

Mange motiver er flotte i en sortlakeret træramme. Det er et rammevalg som sætter en markeret kant om din plakat eller dit billede.
Hvis dit motiv ikke er så kraftigt i udtrykket, så skal du måske gå med en ramme som ikke er for kraftig i sin profil. Hvorimod du nemt kan vælge en af de helt kraftige rammer, til plakater med masser af farve, store mønstre eller fotos det er meget mørke.
De sorte rammer er altid populære og efterspurgt gennem årtier – ligesom de også nu og i fremtiden vil være et godt valg.

LAKEREDE SORTE RAMMER

Der findes utrolig mange forskellige sorte rammer. 
Specialrammer.dk tilbyder både sorte rammer med struktur, hvor du kan mærke træårene – og helt glatlakerede sorte rammer.
Der er rammer i en glansfuld lak og også matte trærammer.
Alle vores rammerlister kommer hjem til os fra Italien, hvorefter de med håndkraft opskæres og samles til flotte rammer.

DANSK PRODUCEREDE TRÆRAMMER

Specialrammer.dk sætter en ære i at levere et godt produkt. Et produkt som du bliver glad for i mange år.

Vi er din garanti for førsteklasses danske rammer til plakater og billeder. Vores passion er at levere kvalitet til en fornuftig pris. Med specialmål og standardmål, rimelige priser, og en dedikation til tilfredse kunder, er vores rammer det bedste valg dine billeder. 

STØRRELSER

Vi sælger sorte trærammer i mange forskellige standardstørrelser. Bestil eksempelvis A5 rammer, A4 rammer, A3 rammer, A2 rammer, billige A1 rammer og billige A0 rammer.