TLF. 92 15 92 81 |  [email protected]

3-5 dages levering

Fri fragt ved ordre over kr. 399,-

Få 10% på din første ordre

Specialrammer - eller rammer i specialmål.

TLF. 92 15 92 81  [email protected]

FRI FRAGT VED ORDRE OVER 399,-

FÅ 10% RABAT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Søg
Close this search box.

GULE RAMMER

EN FRISK FLOT KANT TIL DINE MOTIVER

Her finder du et udvalg af trærammer i gule farver. Kvaliteten er på samme niveau som alle vores øvrige rammer. Dansk produceret.
Nedenfor er det standardrammer, men du kan også finde disse profiler under “Rammer på mål”.

Find din favoritramme og se også vores guide til, hvordan du efterfølgende får hængt det hele op på væggen. Se mere HER

GULE RAMMER - CITRONGUL, SOLGUL... HVAD VÆLGER DU?

MALENDE TRÆRAMMER 

Velkommen til vores udvalg af gule trærammer på Specialrammer.dk, hvor vi præsenterer et smukt udvalg af rammer i alle mulige forskellige farer. Disse trærammer er designet til at tilføje friskhed og fokus til dine plakater og billeder.

SUPER FLOTTE FARVER PÅ RAMMERNE

Opdag vores sortiment af farvede trærammer. Der er ret mange forskellige nuancer, og du desuden vælge mellem de rammer som er matlakerede og de som er helt blanke. 
Særligt de sidstnævnte tilfører skaber fokus til dit billede. 

Du vil elske det.

RAMMER I FRISKE FARVER

For dem, der søger en skifteramme til deres plakat eller billeder, som giver ekstra fokus og tiltrækker opmærksomhed, er en ramme i en af disse farver et godt valg. De gule rammer giver en frisk kant til dine motiver. De er topmoderne.

FARVEDE RAMMER

Kulørte trærammer er ideelle til dem, der ønsker at indføre en frisk og levende energi i deres billedvægge. Disse rammer tilføjer spil og en friskhed, der passer perfekt til livlige og inspirerende billeder.

SKAB DIT EGET UDTRYK

Uanset om du vælger en mørk farve på din ramme for at udstråle en rolig atmosfære eller en mere skarp farve på din ramme for at tilføje livlighed, giver vores udvalg af farvede trærammer dig mulighed for at skabe dit eget unikke udtryk.

KULØRTE RAMMER ER POPULÆRER

Giv dine billeder og plakater den indramning, de fortjener, med vores kulørte trærammer. Udforsk vores kollektion i dag og lad dig inspirere af naturens farvepalet, der bringer en særlig charme til din indretning.